Speedway for alle

Copyright 2016 © All Rights Reserved

Speedway er for alle

 

Er det nu også det?

 

Ja det er det, Speedway er for alle, det er ligegyldigt om du er Dreng, pige, mand eller Kvinde, der er kun det krav, at du kan lide fart, spænding og ikke er bange for at blive beskidt.

 

Hvornår kan man Starte

 

Man kan faktisk starte før man starter i skole nemlig allerede når man er 4-5 år, her starter man på 50ccm maskiner, disse er med sving kobling (ingen gear) og har bremser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Når man er 8-10 år og stadig syntes det er fedt at kører så kommer man op på 80ccm maskiner, disse er med gear, men ingen bremse. Disse maskiner kan man køre på indtil det år hvor man fylder 16, så kommer man op i den sidste og største klasse nemlig 500 ccm, dette er den største klasse.

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er et krav at der altid er en voksen med børnene til træning og løb.

 

 

 

 

Men hvis du mener du måske er lige "voksen" nok til selv at køre speedway er man stadig meget velkommen til at komme ud til klubben, hvor der altid kan bruges en hjælpende hånd til vedligehold på bygning og bane.

 

Der er også mulighed for at deltage i et af vores kuser, hvorefter du kan være med til at deltage som official.

 

 

kunne du tænke dig at starte til speedway, er du velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen, og lave en aftale om at komme ud til banen og se om det er noget for dig.

 

Simon Werner
Lasse Pørtner
Emil Pørtner
Nicklas Clausen
Simon Werner